Om

Mitt fulle navn er av liten betydning, og det er et jeg ikke relaterer til. Jeg vet at det navnet som er gitt meg, det jeg reager til og som jeg er for omverden kjent som. Er ikke mitt sanne navn, og slik er det stilt med min kropp.

I grunnen er min rolle, mitt vesen, min historie.. kort fortalt det som gjør meg til meg, i det store bildet, til tross for mitt egos overbevisning, av lite påvirkningskraft og viktighet.

Jeg er en dråpe, som i havet er ubetydelig. Alene bryter jeg lyset på en måte som kun er tilskrevet meg, på godt og vondt. Sådan er jeg unik og spesiell, og på den måten er jeg er en av få, og en av mengden. Som en av mengden har jeg min plass, det er plass som er til og for meg. Det er en del liten dråpe i havet, som gjør havet til akkurat slik havet er. Ubetydelig dog likefult ut, essensiell.

Et nydelig bildet i seg selv, men til tider en knusende sannhet.

I min verden og kultur, er det konsensus i mengden om å ånde for konseptet om å være unik, spesiell og utvalgt til å gjøre underverker. Det skal være en helt, en frelser eller en protagonist. Er ikke jeg den som er kvalifisert til verken å redde verden fra tragedie eller å overleve en apokalypse.

Ærlig, jeg hadde vært den personen som hadde vært drept først, enten på grunn av manglende evner eller rett og slett idiotskap..

Personlig skulle jeg ønske jeg var utvalgt til å utrette underverker, men sannheten er at de eneste underverkene jeg noen gang vil få til er relatert til mitt eget liv.

.. og det er en sannhet jeg har brukt mange år, og usunne metoder på å akseptere..

I dag er min drøm å skape ringvirkninger av de underverkene, så betydningsfulle, at alle jeg møter på min vei blir endret og at historiene aldri igjen kan bli den samme.

Min historie

Er fylt med motsigelser; løfter, håp, sorg, smerte, forventinger, lykke og kjærlighet. intense øyeblikk og anger som sprer seg utover tiden.

I mange år har jeg lekt meg med tiden, i håp om å finne meg selv og mitt hjem. For jeg har alltid følt det sånn at jeg aldri har tilhørt jorden, menneskene og livet mitt.

Jeg er opptatt av å møte fremtidens krav og utfordringer gjennom å bidra til utvikling, og å ta i bruk nye metoder og ny teknologi.

Jeg ønsker å bistå de og der jeg kan, får å bringe frem personers styrker og potensiale, på veien mot å bli den beste versjonen av seg selv som man kan bli.

Min sjel brenner for kjærlighet, og mitt mål og drøm et et liv fylt av kjærlighet for meg selv, for mine nærmeste og kjente, samt for alle personer jeg aldri har eller kommer til å møte. Sant må sies, et slikt mål og drøm, gjør meg både blå øyd og naiv, en håpløs romantiker som har mitt hjerte åpent som skuffelse og smerte. Likevel er mulighetene til utvikling og magien til de miste ting, det som binger et smil i mitt hjerte og om munnen hverdag. For det er kjærligheten, for meg, lag meg leve i frihet, respekt og ærlighet. Det er kjærligheten som som glitrer i alle ting, som fører til at alle øyeblitt gnistrer av magi, og for meg er det den unike del av det å være i livet.

Jeg brenner for at alle skal få et godt og verdifylt liv, fylt med positivitet og glede. Derfor ønsker jeg å hjelpe personer å finne sin styrke til å bli den beste versjonen av seg selv og å få det livet de ønsker seg.

Mine prinsipper og verdier

Som person har jeg har troen på mennesker, løsninger og gjør mitt beste for å skape en god dag for mine medmennesker, der positivitet, trygghet og trivsel, går hånd i hånd. Jeg har erfaring med motivering, endringsarbeid og veiledning av mennesker. Personlig anser jeg utfordringer som muligheter til å lære, vokse og utvikle meg selv. Fordi jeg aldri er ferdig utlært, søker jeg kontinuerlig etter muligheter til selvutvikling. 

Jeg er en forkjemper av at alle fortjener grunnleggende respekt og menneskeverd, og at det er gjennom samhandling og samarbeid, på tvers av linjer og nivåer, vi sammen kan skape et inkluderende samfunn. Ansvaret for å skape tilhørighet i et inkluderende samfunn faller på oss alle. Gjennom å ta hensyn til andres ressurser og verdier, å møte ulike behov og å vise omsorg, tillit, respekt, og nestekjærlighet. Samt annerkjennelse av ulikheter og anti-diskriminering. Det inkluderende arbeidslivet har rom for alle som ønsker, vil og kan jobbe. Jeg brenner for å kunne bidra til at dette idealet blir til en virkelighet.

Min visjon

Vi bidrar aktivt til en bærekraftig samfunnsutvikling.

Med vår kompetanse og kvalitet øker vi menneskers arbeidsevne og mestring, og vi forbedrer livskvalitet, helse og arbeidsmiljø. Vår drivkraft er å få kunder, deltakere og pasienter til å lykkes.

Mitt ansvar og sanne natur

Mitt ansvar er

min sanne natur er

Er et eventyr jeg alltid vil ha med meg. Det er et liv som kontinuerlig kjemper mellom å leve ut det som virkelig finnes i det og overgi kontrollen til en skyggeside

Det er et liv i konstant utvikling.

Når det er nevnt, og med sannsynligheten for at mye alt er glemt..
Ønsker jeg deg, fra bunnen av mitt hjerte, velkommen.
Med vennlige og varme hilsener
Amberly R.

Kontakt meg

Har du henvendelser eller spørsmål til meg, ber jeg deg om å fyll ut skjema under, så vil jeg ta kontakt med deg så snart det lar seg gjøre!